Waarom Social Wi-Fi

Social Wi-Fi maakt van uw normale Wi-Fi verbinding een slimme marketingtool. Wanneer een bezoeker verbinding wil maken met het Wi-Fi kan deze er voor kiezen in te checken bij uw bedrijf. Op de facebook pagina van de bezoeker zal een bericht verschijnen dat hij is ingecheckt bij uw bedrijf. De vrienden van de bezoeker zullen zien dat hij bij op uw locatie actief is. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid.

Een check-in wordt gemiddeld 300 keer vertoond binnen de vriendenkring van uw bezoeker. Stel dat er 100 bezoekers per week gebruik maken van uw Wi-Fi verbinding. Dan bereikt u gemiddeld 30.000 mensen per week via Facebook.

Bestellen

Bestel nu en u heeft Social Wi-Fi morgen in huis. Uw klanten kunnen genieten van gratis Wi-Fi en uw naamsbekendheid wordt vergroot met behulp van check-ins en likes. Dit alles kost minder dan €1 per dag! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de chat, email of telefoon.

Duurzame relaties

Met meer likes via social media ontstaat een interactieve relatie met uw klanten. Daardoor krijgt u beter inzicht in de behoeften van uw doelgroep zodat u daar beter op in kan spelen.

Imago versterking

Vergroot uw naamsbekendheid door middel van checkins en likes via social media waardoor u uw imago versterkt ten opzichte van de concurrent. Niet alleen bij uw klant, maar ook bij de vrienden van uw klant.

Vergroot uw bereik

Met een social checkpoint bereikt u uw doelgroep effectiever en efficiënter door het virale effect van social media en de lage investeringskosten.

Hoe komt Social Wi-Fi er bij u uit te zien?

Test direct hoe Social Wi-Fi er bij u eruit komt te zien! Hier vindt u ook concrete voorbeelden van hoe Social Wi-Fi er bij andere klanten uit kan zien.

Demo