Frequently Asked Questions

1. Is mijn goede doel geschikt om deel te nemen aan sponsormeter.com?

Iedereen mag deelnemen aan sponsormeter.com. Hieronder vind je een lijst met voorbeelden van initiatieven waar je geld voor kan inzamelen. Deze lijst geeft voorbeelden en als jij met een ander initiatief wil deelnemen dan kan je alsnog deelnemen aan sponsormeter.com.

Charity organization
Sports Club
University
Individual
Personal Challenge
Preschool
School
Volunteer
Emergency
Education
Youth Group
Public service group
Community
Business
Competition
Event
Musician
Support group
Animals
Family
Travel
Faith
Artist
Many more!

2. Hoe werkt sponsormeter.com?

Elke keer dat jij, vrienden, familie of fans online een aankoop doen bij een van onze aangesloten webshops, wordt een klein deel van het aankoopbedrag gedoneerd aan jouw favoriete goede doel. Meer informatie vind je hier.

3. Kost het iets om deel te nemen?

Nee. Je kan direct en gratis starten met sponsormeter.com.

Van elke commissie die gegenereerd wordt via online aankopen gaat 75% naar een goed doel en de andere 25% naar sponsormeter.com.

Op elke donatie via iDeal wordt 6,05% ingehouden. Nou ja, eigenlijk 5%, maar over die 5% komt 21% BTW.

Hierdoor kunnen we iedereen helemaal gratis met sponsormeter.com laten starten.

4. Hoe en wanneer worden we uitbetaald?

sponsormeter.com betaalt uit als het doel bereikt is. Wel dient het openstaande bedrag dat goedgekeurd is, maar nog niet uitbetaald, €25 of meer te bedragen. Afhankelijk van het land waar je woont en de bank die je gebruikt, kan het een paar dagen duren voordat je het geld op je bankrekening ziet verschijnen. sponsormeter.com betaalt ook uit op aanvraag. Dan dient het openstaande bedrag dat goedgekeurd is, maar nog niet uitbetaald, wel €25 of meer te bedragen. Vergeet niet je bankgegevens op te geven in je account zodat we weten waar we het geld heen moeten sturen.