Stop de ebola-ramp!

Stop de ebola-ramp! Ebola is niet meer alleen een medische noodsituatie. Het is een humanitaire ramp die hele samenlevingen in West-Afrika ontwricht. Er is nu geld nodig voor medische hulp, preventie, voorlichting, opvang van weeskinderen en voedselhulp.

Met Social Sponsoring willen wij geld inzamelen voor Giro555. Bij uitzonderlijke humanitaire rampen slaan de 10 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Ze werken daarbij samen met de Nederlandse omroepen en vragen heel Nederland om zich aan te sluiten. Want samen redden we meer levens.

Hoe steunt Social Checkpoint Giro555 in de strijd tegen ebola? De grootste webshops van Nederland zijn aangesloten bij Social Sponsoring. Stel ik koop via Giro555 (socialsponsoring.nl/giro555) bij Zalando voor €100,- nieuwe schoenen. Dan gaat €6,- van het bedrag naar Giro555. Zo doneer ik met mijn online aankoop een bedrag aan Giro555 zonder dat het mij iets extra kost.

Wil jij ook helpen in de strijd tegen ebola? Deel dan dit bericht via bovenstaande knoppen en doe je online aankopen via socialsponsoring.nl/giro555.

Door Marco Buijs & David de Vries

Geef een reactie