17 nieuwe sponsors Social Sponsoring

Social Checkpoint verwelkomt 16 nieuwe Sponsors

De afgelopen weken hebben zich 16 nieuwe sponsors aangesloten bij Social Sponsoring. En het zijn niet de minsten! Onder deze sponsors bevinden zich de grootste luchtvaartmaatschappijen van de wereld en de grootste Nederlandse webshops op het gebied van elektronica, witgoed, financiële producten en huisdier gerelateerde producten. Hoewel je met een groot deel van deze sponsors wellicht al lang bekend bent geven we toch een korte introductie van elk van deze organisaties die bereid zijn u en uw doel te sponsoren. Bij deze: een warm welkom voor Singapore Airlines, Voetbal International, Paradigit, MyCom, LOI, Qatar Airways, Schiphol Smart Parking, Zylom, Alibaba, ZooPlus, Bodylab, Dixons, Ferio, PriceWise, VakantieXperts en Redcoon. Met deze sponsors komt het totaal aantal sponsors op meer dan 65 te staan.

Vliegtuigmaatschappij Singapore Airlines

Singapore Airlines in het vlaggenschip van Singapore en opereert vanuit Changi Airport in Singapore. Singapore Airlines vliegt op 35 landen verdeeld over alle 6 de werelddelen. De bekroonde service aan boord zorgt voor een uiterst aangename vlucht. De vliegtuigen behoren tot de modernste in de reiswereld en alle stoelen zijn voorzien van een eigen videoscherm waar gekozen kan worden uit honderden speelfilms, documentaires, sportprogramma’s, spellen, CD’s, etc. Singapore Airlines vliegt dagelijks vanuit Amsterdam naar Singapore waar, na een korte overstap, de passagier naar alle belangrijke zakelijke en toeristische steden in de regio kan vliegen. Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir vliegen onder meer naar 10 steden in China, 9 in Indonesië, 5 in Australië, 5 in Maleisië, 2 in Nieuw-Zeeland, 3 in Thailand, 3 in Vietnam, 3 op de Filippijnen en 2 in Cambodja. Ondanks dat Singapore Airlines herhaaldelijk tot “best airline” gekozen wordt, zijn de vliegtarieven uiterst aantrekkelijk. Online boeken kan heel gemakkelijk en veilig via de website van Singapore Airlines.

Voetbal International

Met Voetbal International volgen abonnees het internationale topvoetbal op de voet. In VI vindt men wekelijks uitgebreide interviews met spelers en trainers, analyses van Clubwatchers, onthullende reportages over geld en macht in het voetbal en vele interessante columns. Abonnees van het magazine hebben altijd gratis toegang tot VI Premium. Op mobiel, tablet en pc, waar en wanneer men maar wil. Hier vinden abonnees bijna alles uit VI Magazine, maar ook extra columns, videoreportages, meer voetbal in beeld en VI Insider, een anonieme voetballer die kleedkamergeheimen met de lezer deelt. Abonnees ontvangen VI wekelijks op woensdag, krijgen korting in de VI Webshop en maken regelmatig kans op mooie voetbalprijzen. Een VI-abonnement is een prachtig cadeau voor iedere voetballiefhebber.

Paradigit

Paradigit Computers beschikt over een uitgebreid assortiment van notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 24 winkels verspreid over Nederland en via de webshop. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al vijf jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Bij Paradigit.nl kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten. Consumenten kunnen online hun artikelen reserveren (om later in de winkel af te halen) of bestellen (het artikel thuis laten bezorgen). Paradigit sponsort ook jouw doel bij reserveringen, mits deze uiteindelijk worden afgehaald en betaald.

MyCom

MyCom verkoopt hardware, software en componenten vanuit meer dan 40 winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Hoofddorp, Utrecht, Haarlem en Amersfoort. Daarnaast kan je natuurlijk ook online winkelen en reserveren bij MyCom.

LOI – Leidse Onderwijs Instellingen

LOI biedt meer dan 900 erkende opleidingen en cursussen. Bij LOI.nl bepaalt je zelf hoe je studeert. Zo kan je kiezen voor thuis studeren met begeleiding via internet. Je hebt dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het je uitkomt. Wilt je liever meer interactie en regelmaat, dan kan je bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen.

Vliegtuigmaatschappij Qatar Airways

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de industrie.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking is de meest voordelige manier van parkeren óp Amsterdam Airport Schiphol. 8 dagen parkeren kost bijvoorbeeld €49,50. Voordelig en betrouwbaar. De parkeercapaciteit van Amsterdam Airport Schiphol is nagenoeg onbeperkt! Dus voor iedereen die reserveert is er gegarandeerd een parkeerplek op de luchthaven.

Zylom

Zylom heeft een breed aanbod van online spelletjes en downloadspellen (“Deluxe-spellen”). Deze spellen zijn gemaakt voor laptops, desktops, mobiele telefoons en tablets. De spellen die Zylom maakt zijn zogenaamde “casual” games. Een Casual game is een video game waar niet al te veel tijd in gaat zitten en toch leuk kan zijn.

Alibaba

Eerder sloot dochterbedrijf AliExpress zich al aan bij Social Sponsoring, maar nu heeft ook het Alibaba zich aangesloten bij Social Sponsoring. Alibaba is de grootste marktplaats van de wereld. Ze bieden meer dan 360 miljoen producten van meer dan 2 miljoen aanbieders wereldwijd aan! Deze producten bevinden zich in circa 40 categorieën waaronder mode & fashion, elektronica, gezondheid, medisch, schoenen en huis & tuin.

ZooPlus

Sinds ZooPlus is opgericht in 1999 heeft ZooPlus zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor dierenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. ZooPlus streeft er naar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.

Bodylab

Bodylab.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding en afslankproducten en richt zich op de doelgroepen fitness, bodybuilding en vechtsport. De winkel biedt een ruim assortiment met de beste A-merken voor de scherpste prijzen. Naast merken van derden biedt Bodylab.nl ook een eigen huismerk aan. Hierin maken zij duidelijk onderscheidt ten opzichte van andere winkels binnen de branche. Met het Bodylab.nl huismerk koopt de consument hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Dixons

Dixons heeft 150 filialen en is daarmee de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van personal care en persoonlijke elektronica. Dixons biedt keuze uit een groot assortiment, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, digitale foto- en videocamera’s, spelcomputers, pc’s en notebooks, software en games, draadloze en mobiele telefoons.

Ferio

Ferio vakanties biedt goedkope lastminute vakanties aan naar Griekenland, Turkije, de Canarische Eilanden, Bulgarije, Kroatië, Spanje, Portugal en Malta. Ferio vakanties heeft een breed aanbod aan appartementen en hotels in verschillende prijsklassen van eenvoudig tot luxe. Je kan kiezen uit verschillende verzorgingstypen zoals onder andere logies, ontbijt, half pension en all inclusive. Ferio vakanties vliegt meestal vanaf Amsterdam, maar biedt voor sommige bestemmingen ook de mogelijk om te vliegen van Eindhoven of Rotterdam.

PriceWise

PriceWise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. PriceWise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt PriceWise ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is. De missie van PriceWise is om de klant (consument en mkb) te helpen met het maken van de beste keuze voor zijn energiecontract, internet/tv/telefonie abonnement of schade- en zorgverzekering. PriceWise wil de klant van genoeg en heldere informatie voorzien zodat hij zonder twijfel een gegronde keuze kan maken. Mocht de klant na de overstap nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan zijn de medewerkers van PriceWise er om hen te ondersteunen.

VakantieXperts

VakantieXperts is al 3 jaar op rij door de Consumentenbond verkozen als het beste reisbureau van Nederland. VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 145 vestigingen in midden Nederland. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts met haar website vx.nl, besteedt uiterste zorg aan de selectie van betrouwbare reisorganisatie en luchtvaartmaatschappijen. De kwaliteit wordt mede gewaarborgd door het lidmaatschap van de ANVR, de brancheorganisatie van Nederlandse reisorganisatoren. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de SGR, de Stichting Garantiefonds Reizen ten behoeve van financiële onzekerheden.

Redcoon

Redcoon.nl is een van Europa’s grootste online retailers voor elektronica en consumentenelektronica. Consumentenelektronica, computers en tablets, computeraccessoires, klein huishoudelijke apparaten en witgoed zijn de belangrijkste categorieën waaruit Redcoon producten aanbiedt. In totaal zijn in de webshop van Redcoon meer dan 30 000 unieke producten te vinden.

 

Geef een reactie