17 nieuwe sponsors Social Sponsoring

Social Checkpoint verwelkomt 16 nieuwe SponsorsSocial Checkpoint welcomes 16 new Sponsors

De afgelopen weken hebben zich 16 nieuwe sponsors aangesloten bij Social Sponsoring. En het zijn niet de minsten! Onder deze sponsors bevinden zich de grootste luchtvaartmaatschappijen van de wereld en de grootste Nederlandse webshops op het gebied van elektronica, witgoed, financiële producten en huisdier gerelateerde producten. Hoewel je met een groot deel van deze sponsors wellicht al lang bekend bent geven we toch een korte introductie van elk van deze organisaties die bereid zijn u en uw doel te sponsoren. Bij deze: een warm welkom voor Singapore Airlines, Voetbal International, Paradigit, MyCom, LOI, Qatar Airways, Schiphol Smart Parking, Zylom, Alibaba, ZooPlus, Bodylab, Dixons, Ferio, PriceWise, VakantieXperts en Redcoon. Met deze sponsors komt het totaal aantal sponsors op meer dan 65 te staan.

Vliegtuigmaatschappij Singapore Airlines

Singapore Airlines in het vlaggenschip van Singapore en opereert vanuit Changi Airport in Singapore. Singapore Airlines vliegt op 35 landen verdeeld over alle 6 de werelddelen. De bekroonde service aan boord zorgt voor een uiterst aangename vlucht. De vliegtuigen behoren tot de modernste in de reiswereld en alle stoelen zijn voorzien van een eigen videoscherm waar gekozen kan worden uit honderden speelfilms, documentaires, sportprogramma’s, spellen, CD’s, etc. Singapore Airlines vliegt dagelijks vanuit Amsterdam naar Singapore waar, na een korte overstap, de passagier naar alle belangrijke zakelijke en toeristische steden in de regio kan vliegen. Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir vliegen onder meer naar 10 steden in China, 9 in Indonesië, 5 in Australië, 5 in Maleisië, 2 in Nieuw-Zeeland, 3 in Thailand, 3 in Vietnam, 3 op de Filippijnen en 2 in Cambodja. Ondanks dat Singapore Airlines herhaaldelijk tot “best airline” gekozen wordt, zijn de vliegtarieven uiterst aantrekkelijk. Online boeken kan heel gemakkelijk en veilig via de website van Singapore Airlines.

Voetbal International

Met Voetbal International volgen abonnees het internationale topvoetbal op de voet. In VI vindt men wekelijks uitgebreide interviews met spelers en trainers, analyses van Clubwatchers, onthullende reportages over geld en macht in het voetbal en vele interessante columns. Abonnees van het magazine hebben altijd gratis toegang tot VI Premium. Op mobiel, tablet en pc, waar en wanneer men maar wil. Hier vinden abonnees bijna alles uit VI Magazine, maar ook extra columns, videoreportages, meer voetbal in beeld en VI Insider, een anonieme voetballer die kleedkamergeheimen met de lezer deelt. Abonnees ontvangen VI wekelijks op woensdag, krijgen korting in de VI Webshop en maken regelmatig kans op mooie voetbalprijzen. Een VI-abonnement is een prachtig cadeau voor iedere voetballiefhebber.

Paradigit

Paradigit Computers beschikt over een uitgebreid assortiment van notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 24 winkels verspreid over Nederland en via de webshop. Het Nederlandse publiek vindt Paradigit Computers al vijf jaar lang de Beste Computerspeciaalzaak, zo blijkt uit onderzoek van ING Retail. Paradigit staat voor klantvriendelijke service, deskundig advies en altijd scherpe prijzen. Bij Paradigit.nl kan iedereen een computer kopen onder het motto: Zorgeloos Genieten. Consumenten kunnen online hun artikelen reserveren (om later in de winkel af te halen) of bestellen (het artikel thuis laten bezorgen). Paradigit sponsort ook jouw doel bij reserveringen, mits deze uiteindelijk worden afgehaald en betaald.

MyCom

MyCom verkoopt hardware, software en componenten vanuit meer dan 40 winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Hoofddorp, Utrecht, Haarlem en Amersfoort. Daarnaast kan je natuurlijk ook online winkelen en reserveren bij MyCom.

LOI – Leidse Onderwijs Instellingen

LOI biedt meer dan 900 erkende opleidingen en cursussen. Bij LOI.nl bepaalt je zelf hoe je studeert. Zo kan je kiezen voor thuis studeren met begeleiding via internet. Je hebt dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het je uitkomt. Wilt je liever meer interactie en regelmaat, dan kan je bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen.

Vliegtuigmaatschappij Qatar Airways

Qatar Airways heeft een netwerk van meer dan 130 bestemmingen wereldwijd en een dekking van maar liefst zes continenten. Aan boord van één van de jongste vloten ter wereld wordt u bedient door één van de meest bekroonde services in de industrie.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking is de meest voordelige manier van parkeren óp Amsterdam Airport Schiphol. 8 dagen parkeren kost bijvoorbeeld €49,50. Voordelig en betrouwbaar. De parkeercapaciteit van Amsterdam Airport Schiphol is nagenoeg onbeperkt! Dus voor iedereen die reserveert is er gegarandeerd een parkeerplek op de luchthaven.

Zylom

Zylom heeft een breed aanbod van online spelletjes en downloadspellen (“Deluxe-spellen”). Deze spellen zijn gemaakt voor laptops, desktops, mobiele telefoons en tablets. De spellen die Zylom maakt zijn zogenaamde “casual” games. Een Casual game is een video game waar niet al te veel tijd in gaat zitten en toch leuk kan zijn.

Alibaba

Eerder sloot dochterbedrijf AliExpress zich al aan bij Social Sponsoring, maar nu heeft ook het Alibaba zich aangesloten bij Social Sponsoring. Alibaba is de grootste marktplaats van de wereld. Ze bieden meer dan 360 miljoen producten van meer dan 2 miljoen aanbieders wereldwijd aan! Deze producten bevinden zich in circa 40 categorieën waaronder mode & fashion, elektronica, gezondheid, medisch, schoenen en huis & tuin.

ZooPlus

Sinds ZooPlus is opgericht in 1999 heeft ZooPlus zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor dierenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. ZooPlus streeft er naar top kwaliteit producten te leveren voor de beste prijzen.

Bodylab

Bodylab.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding en afslankproducten en richt zich op de doelgroepen fitness, bodybuilding en vechtsport. De winkel biedt een ruim assortiment met de beste A-merken voor de scherpste prijzen. Naast merken van derden biedt Bodylab.nl ook een eigen huismerk aan. Hierin maken zij duidelijk onderscheidt ten opzichte van andere winkels binnen de branche. Met het Bodylab.nl huismerk koopt de consument hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Dixons

Dixons heeft 150 filialen en is daarmee de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van personal care en persoonlijke elektronica. Dixons biedt keuze uit een groot assortiment, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, digitale foto- en videocamera’s, spelcomputers, pc’s en notebooks, software en games, draadloze en mobiele telefoons.

Ferio

Ferio vakanties biedt goedkope lastminute vakanties aan naar Griekenland, Turkije, de Canarische Eilanden, Bulgarije, Kroatië, Spanje, Portugal en Malta. Ferio vakanties heeft een breed aanbod aan appartementen en hotels in verschillende prijsklassen van eenvoudig tot luxe. Je kan kiezen uit verschillende verzorgingstypen zoals onder andere logies, ontbijt, half pension en all inclusive. Ferio vakanties vliegt meestal vanaf Amsterdam, maar biedt voor sommige bestemmingen ook de mogelijk om te vliegen van Eindhoven of Rotterdam.

PriceWise

PriceWise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. PriceWise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt PriceWise ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is. De missie van PriceWise is om de klant (consument en mkb) te helpen met het maken van de beste keuze voor zijn energiecontract, internet/tv/telefonie abonnement of schade- en zorgverzekering. PriceWise wil de klant van genoeg en heldere informatie voorzien zodat hij zonder twijfel een gegronde keuze kan maken. Mocht de klant na de overstap nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan zijn de medewerkers van PriceWise er om hen te ondersteunen.

VakantieXperts

VakantieXperts is al 3 jaar op rij door de Consumentenbond verkozen als het beste reisbureau van Nederland. VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 145 vestigingen in midden Nederland. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts met haar website vx.nl, besteedt uiterste zorg aan de selectie van betrouwbare reisorganisatie en luchtvaartmaatschappijen. De kwaliteit wordt mede gewaarborgd door het lidmaatschap van de ANVR, de brancheorganisatie van Nederlandse reisorganisatoren. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de SGR, de Stichting Garantiefonds Reizen ten behoeve van financiële onzekerheden.

Redcoon

Redcoon.nl is een van Europa’s grootste online retailers voor elektronica en consumentenelektronica. Consumentenelektronica, computers en tablets, computeraccessoires, klein huishoudelijke apparaten en witgoed zijn de belangrijkste categorieën waaruit Redcoon producten aanbiedt. In totaal zijn in de webshop van Redcoon meer dan 30 000 unieke producten te vinden.

 In the past weeks 16 new sponsors joined Social Checkpoint. And these are not the least! Among these sponsors are the largest airlines in the world and the greatest dutch webshops in the area of electronics, white goods, financial products and pet-related products. Though you may already be familiar with a great number of these sponsors we will give a short introduction of each of these organisations who are willing to sponsor you and your goal. At this: a warm welcome to Singapore airlines, Voetbal

International, Paradigit, MyCom, LOI, Qatar Airways, Schiphol Smart Parking, Zylom, Alibaba, Zoo Plus, Bodylab, Dixons, Ferio, Pricewise, VakantieXperts and Redcoon. With these sponsors the total number of sponsors gets to 65.

Airline Singapore Airlines

Singapore Airlines is the flagship of Singapore and operates from Changi Airport in Singapore. Singapore Airlines flies to 35 countries divided over all 6 parts of the world. The awarded service on board provides you a most pleasant flight. The airplanes belong to the most modern ones in the travelling world and all seats are equipped with an own video screen on which you can choose from hundreds of movies, documentaries, sports programmes, games, CD’s etc. Singapore airlines flies daily from Amsterdam to Singapore where after a short stopover the passenger can fly to all important business and tourist cities in the region. Singapore Airlines and daughter company SilkAir fly among other destinations to 10 cities in China, 9 in Indonesia, 5 in Australia, 5 in Malaysia, 2 in New Zealand, 3 in Thailand, 3 in Vietnam, 3 on the Philippines and 2 in Cambodia. In spite of the fact that singapore Airlines is regularly elected as “best airline”, the flight prices are most attractive. Online booking can be done very easy and safe through the website of Singapore Airlines.

Voetbal International

With Voetbal International subscribers follow international top soccer intensively. In VI one finds weekly extensive interviews with players and trainers, analyses of Clubwatchers, revealing reports about money and power in soccer and many interesting columns. Subscribers of the magazine always have free access to VI Premium. On mobile phone, tablet and pc, wherever and whenever it suits you.  Here subscribers find almost everything from VI Magazine, but also extra columns, video documentaries, more soccer to view and VI insider, an anonymous soccer player who shares dressing room secrets with the reader. Subscribers receive VI weekly on wednesday, get a discount in the VI webshop and regularly get a chance to win nice soccer prizes.  A VI subscription is a beautiful present for every lover of soccer.

Paradigit

Paradigit Computers has a large assortment of notebooks, tablets, desktop computers and related products in 24 shops in the Netherlands and via the webshop. The Dutch public considers Paradigit Computers the best specialized  Computershop for the last 5 years, as appears from research by ING Retail. Paradigit stands for customer friendly service, professional advice and always keen prices. At Paradigit everyone can buy a computer under the motto: Carefree Enjoying. Consumers can make an online reservation for their articles ( which they can later on pick up from the shop) or place an order ( to have the article delivered at home). Paradigit also sponsors your cause at reservations, under the condition these are picked up and paid for.

MyCom

MyCom sells hardware, software and components from more than 40 shops in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Hoofddorp, Utrecht, Haarlem and Amersfoort. Besides this you can of course also shop online and make a reservation at MyCom.

LOI – Leidse Onderwijs Instellingen

LOI offers over 900 certificated education courses. At LOI you determine yourself which way you study. You can choose for studying at home with tutoring through internet. You then have all flexibility to study where and when it suits you. If you rather have more interaction and regularity there are some courses you can follow in a class.

Airline Qatar Airways

Qatar Airways has a network of over 13o destinations worldwide and covers at least 6 continents. On board of one of the oldest fleets of the world you get served by one of the most crowned services in the world.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Smart Parking is the cheapest way of parking on Amsterdam Airport Schiphol.  8 days parking costs for example €49.50. Low costs and reliable. The parking capacity of Amsterdam Schiphol Airport is almost unlimited. So for everyone who makes a reservation there is a guaranteed parking place on the airport.

Zylom

Zylom has a wide offer of online games and games you can download (“De luxe spellen”) These games are designed for laptops, desktops, mobile telephones and tablets. The games which Zylom makes are so-called casual games. A casual game is a game that doesn’t take too much time and yet can be fun.

Alibaba

Earlier daughter company AliExpress linked up with Social Sponsoring, but now also Alibaba has become a member. Alibaba is the largest marketplace in the world. They offer over 360 million products from over 2 million providers worldwide! These products consist of about 40 categories among which are mode and fashion, electronics, health, medical, shoes and home & garden.

ZooPlus

Since ZooPlus was founded in 1999 it has specialized in offering an easy and reliable place for animal lovers and animal owners to buy in online. ZooPlus strives to supply top quality products at the best prices.

Bodylab

Bodylab is the specialist in the field of sports nutrition and diet products and aims at the target groups fitness, bodybuilding and fighting sport. The shop offers a broad assortment with the best A-brands at the sharpest prices. Besides brands from third parties Bodylab.nl also offers one from their own house. With this they stand out among other shops within the branch. With the Bodylab.nl homebrand the consumer buys high quality at a very sharp price.

Dixons

Dixons has 150 shops and with this it is the largest shop in the Netherlands in the area of personal care and personal electronics. Dixons offers a choice from a large assortment MP3-players, PDA’s and navigation, digital photo- and videocamera’s, gamecomputers, pc’s and notebooks, software and games, wireless and mobile phones.

Ferio

Ferio holidays offers cheap last-minute holidays to Greece, Turkey, Canary islands, Bulgaria, Croatia, Spain, Portugal and Malta. Ferio holidays has a broad offer of apartments and hotels in several price classes from simple to luxurious. You can choose from different types of service in for example accommodation, breakfast, half pension and all inclusive. Ferio holidays usually flies from Amsterdam, but for some destinations it offers to fly from Eindhoven or Rotterdam.

PriceWise

PriceWise has grown the last few years into one of the marketleaders in the Netherlands in the area of (price-) comparing services. PriceWise is the comparing site for service markets, energy, internet/tv/telephone/ and damage- and medical insurance for consumers and small and medium-sized enterprises. With a transparent and independent comparing system, PriceWise takes care of it that the visitor without any doubt always gets the best advice, which is best for his situation and wishes. The mission of PriceWise is to help the customer ( consumer and small or medium size enterprises) with making the best choice for his energy-contract, internet/tv/telephone subscription of damage and medical insurance. PriceWise wants to supply the customer with enough and clear information so he can make a founded decision without any doubt. If the customer has any questions after the changeover of need help, the people who work at PriceWise are there to support him.

VakantieXperts

VakantieXperts has been nominated for three years in a row as best travel agency of the Netherlands. VakantieXperts is an independent chain of travel agencies with 145 locations in the middle of the Netherlands. With over 750 employees the entreprise belongs to the largest private travelagencies in the Netherlands and is still growing. VakantieXperts with its website vx.nl  spends utmost care on the selection of reliable travelorganisations and airlines. The quality is also guaranteed by its membership of ANVR, the organisation of the section of Dutch travel organizers. Besides this they are a member of SGR, the Foundation Guarantee Fund Traveling which serves to help with financial insecurities.

Redcoon.

Redcoon is one of Europe’s largest online retailers for electronics and consumer electronics. Consumerelectronics, computers and tablets, computer accessories, small domestic appliances and white goods are the most important categories from which Redcoon offers products. In total you can find over 30.000 products in the webshop of Redcoon.

Marco Buijs.

 

Leave a Reply