Clipart Illustration of a Diverse Group Of Colorful People Wearing Party Hats And Blowing Noise Makers While Dancing At A Birthday Or New Years Eve Party

Social Checkpoint in finale van Amsterdam student ondernemerprijs. Help door een Like te geven!

Laten we beginnen met het geweldige nieuws dat co-founder Marco Buijs 26 jaar jong is geworden vandaag dus vergeet hem vandaag niet te feliciteren. Verder is er nog meer goed nieuws. Het is namelijk weer zover. Social Checkpoint staat dit keer in de finale van de Amsterdamse Student Ondernemersprijs (ASOP). Een ervaren jury heeft zes bedrijven geselecteerd die de strijd aan mogen gaan.

Er is zijn twee prijzen te winnen. De eerste is de publieksprijs en de tweede is de hoofdprijs die bestaat uit een volledig verzorgde reis naar Silicon Valley en een halve finale plaats voor de landelijke studenten competitie (STUOP).

Publieksprijs:

De winnaar van de publieksprijs wordt geselecteerd op basis van twee factoren die beiden even zwaar mee zullen wegen voor de uitslag. De eerste factor is stemmen/liken via Facebook. Door een like te geven aan het bericht hieronder stem je ervoor dat Social Sponsoring de publieksprijs kan winnen (dus niet de pagina liken maar de post zelf en vergeet de like niet te confirmen indien nodig).

//

 

De tweede factor die bepalend is voor het winnen van de publieksprijs is een stemronde op het evenement zelf. Hierbij krijgt het hele publiek de kans om te stemmen op zijn of haar favoriet tijdens het finale evenement. Aanmelden als publiek voor het finale evenement op 30 april kan via de site. Hieronder vind je een overzicht van de andere finalisten.

Yournalism:
Yournalism is een online platform voor onderzoeksjournalistiek. Yournalism blaast nieuw leven in diepgravende journalistiek, door uit te zoeken wat jij echt belangrijk vindt. Hun doel is om de impact die journalistiek kan maken op de maatschappij in de handen van de nieuwsconsument zelf te leggen. Jij bepaalt het volgende verhaal!

Bitstraat:
Bitcoin is een valuta, net als de euro of de dollar. Het grote verschil met deze traditionele betaalmiddelen is het feit dat het gebruik maakt van peer-to-peer technologie. Wanneer een Bitcoinbetaling via de BitStraat-terminal plaatsvindt, wordt deze direct omgezet in euro. De winkelier is tijdens de transactie op geen enkel moment in het bezit van Bitcoin, waardoor u geen wisselkoers risico loopt. Zo ontvangt de winkelier dus altijd elke euro die wordt afgerekend.

NEO NAIL TECH:
De groeiende mogelijkheden van 3D printen in de fashion industry, en toenemende populariteit van nail art worden samengevoegd door NEO NAIL TECH.  NEO NAIL TECH produceert exclusieve 3D geprinte nail jewelry; een nieuw en futuristisch product. Deze 3D geprinte nagelversiering kan op nagels geplakt worden en kan meerdere keren gebruikt worden. De 3D print technologie maakt het mogelijk om de nagels te customizen door te kiezen welke maat, structuur, design, kleuren en materialen je wilt bestellen.

MELT IcePops:
MELT IcePops is een startup die de ijs wereld op z’n kop zet. Niet langer dezelfde saaie ijsjes, maar ijsjes in letterlijk alle kleuren, vormen en maten. Wat MELT zo bijzonder maakt, naast de bijzondere ijsjes, is het innovatieve productieproces waardoor ze in staat zijn op zeer korte termijn, met lage kosten een nieuw design te ontwerpen en op de markt te brengen. Ze ontwerpen zelf de ijsjes, maken de mallen, produceren de ijsjes en verkopen ze vanuit een bakfiets. MELT maakt gebruik van 3D technologie om jouw fantasie om te zetten in een ijsje.

NOOT Amsterdam:
Noot Amsterdam brengt de twee werelden van kunstenaars & kleding bij elkaar. Zij doen dit door de perfecte sweater te combineren met een opdruk en verhaal van een kunstenaar. De klant maakt op deze manier deel uit van de allereerste Walking Gallery. Noot biedt kunstenaars op deze manier een nieuwe vorm van exposeren. Met een zeer beperkte oplage per sweater steun jij dus niet alleen de kunstenaar maar zal je ook weinig mensen vinden die hetzelfde aanhebben als jouw!

Geef een reactie