Nooit meer vergeten je aankopen te doen via Social Sponsoring met de Social Sponsoring App

Ben jij wel eens een aankoop vergeten te doen via Social Sponsoring en heb je op die manier geld laten liggen? Zorg er voor dat dit je vanaf 2015 nooit meer overkomt met behulp van de App van Social Sponsoring. De Social Sponsoring App installeer je in je browser en elke keer dat je iets koopt zorgt deze App ervoor dat de aankoop geregistreerd wordt via Social Sponsoring. Zo sponsor je nog makkelijker het goede doel of jouw sportvereniging!

Direct de Social Sponsoring App installeren

Installeer direct de Social Sponsoring App in je browser. De beste manier om de waarde van de Social Sponsoring App in te zien is door deze zelf uit te testen. Dan zie je gelijk hoe simpel het werkt. Veel mensen gaan zich afvragen of de Social Sponsoring App wel echt werkt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, maar inderdaad het werkt.

Wat levert een App gebruiker op voor een goed doel of vereniging?

Bij Social Sponsoring hebben we een schatting gemaakt van de gemiddelde opbrengst per gebruiker van de Social Sponsoring App. In totaal werkten we twee verschillende scenario’s uit. In het eerste scenario kwamen we uit op een opbrengst van €60 per jaar per geïnstalleerde Social Sponsoring App. Het tweede scenario schetst een iets minder rooskleurig verhaal, maar het toont aan dat er ook in dit geval nog steeds mooie bedragen verdient kunnen worden met behulp van de Social Sponsoring App. In dit tweede scenario kwamen wij uit op een gemiddelde opbrengst van €20 per jaar per geïnstalleerde Social Sponsoring App. Deze berekening is gebaseerd op het feit dat in Nederland voor ongeveer €14 miljard online geshopt is in 2014. Dat is dus ongeveer €820 per inwoner van Nederland per jaar. Wij gaan er van uit dat gemiddeld van een aankoop ongeveer 5% uitgekeerd wordt door de Sponsor. Verder schatten we dat de helft van alle aankopen via Social Sponsoring kunnen plaatsvinden. Op basis van deze cijfers komen wij op een gemiddelde opbrengst van €20 per jaar per installatie van de Social Sponsoring App. Merk op dat er grote verschillen kunnen zijn tussen de bedragen die personen online uitgeven. Zo zijn er bijvoorbeeld ongeveer 6 miljoen Nederlanders die nog nooit  iets online gekocht hebben. Het is dus verstandig om de Social Sponsoring onder de aandacht te brengen bij een specifieke groep mensen. Richt je op mensen tussen de 18 en 50 jaar en mensen met meer affiniteit met computers en technologische ontwikkelingen in het algemeen. De geschatte €20 per jaar per installatie zal in de praktijk hoger uitvallen omdat mensen die begrijpen hoe de Social Sponsoring App werkt, sneller een aankoop online zullen doen dan iemand die hier niets van begrijpt.

Social Sponsoring App

Hoe werkt de Social Sponsoring App?

Zodra de Social Sponsoring App geïnstalleerd is in de browser stuurt de App u automatisch via Social Sponsoring naar de aangesloten webshops. Dit gebeurt altijd als u een van de aangesloten webshops bezoekt, ook als u zelf vergeet via Social Sponsoring te willen bestellen. In de praktijk merkt u hier weinig tot niets van totdat het geld aan uw Sponsormeter wordt toegevoegd en u zich beseft dat dit moet komen van die aankoop die u laatst gedaan heeft.

Mobiele telefoons, tablets en de Social Sponsoring App

De Social Sponsoring app is alleen geschikt voor desktops en laptops. De App kan niet gebruikt worden op je telefoon of tablet. Dit komt doordat de App in de browser geïnstalleerd dient te worden en dit is tot op heden niet mogelijk bij smartphones en tablets.

AdBlockers en de Social Sponsoring App

In dit artikel wordt uitgelegd dat een actieve AdBlocker tot gevolg kan hebben dat aankopen niet geregistreerd worden. Als iemand een AdBlocker geïnstalleerd heeft in zijn of haar browser, blijft het risico groot dat aankopen niet geregistreerd worden. Het blijft dus zaak om je AdBlocker uit te zetten als je een aankoop gaat doen, ook als je gebruik maakt van de Social Sponsoring App.

Is de Social Sponsoring App eigenlijk wel een App?

Omdat we gewend zijn dat Apps op een telefoon of tablet geinstalleerd dienen te worden, kan het vreemd overkomen dat we het hier over een App hebben. Uiteindelijk is App een populaire term die gebuikt wordt om een software applicatie aan te duiden. Elk computer programma zou je zou je dus een app kunnen noemen. De App van Social Sponsoring is een Web App, een App die in Web browsers gebruikt kan worden. Verschillende browsers hebben verschillende benamingen voor “Apps” die in de browser geinstalleerd kunnen worden. In Chrome en Safari worden dit Extensies genoemd en in Internet Explorer worden dit Add-ons genoemd. In Firefox worden zowel de termen Add-On als Extensie gebruikt.

In welke browsers werkt de Social Sponsoring App?Top internet browsers

De Social Sponsoring App kan geïnstalleerd worden in 4 browsers: Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer. Let op: In Internet Explorer kan het zo zijn dat u een waarschuwing krijgt dat de software gevaarlijk kan zijn voor uw computer. Deze kunt u negeren, door te kiezen voor “Meer opties” en “Toch doorgaan”. De Social Sponsoring App werkt het beste in Chrome, daarna Firefox, dan Safari en tenslotte het minst goed in Internet Explorer. Social Sponsoring raadt mensen aan om altijd gebruik te maken van de Chrome browser.

 

Geef een reactie