Binnen 10 seconden een voorbeeld van jouw Social Website en binnen 24 uur online?

KLM Social Website

Ben je niet tevreden met je huidige website? Is je huidige website ongeschikt voor smartphones en tablets? Of kost het je veel tijd om je website up-to-date te houden? Dan is Social Website een uitkomst voor jou!

Social Website is een website zonder poespas voor een uniek lage prijs. Wil je geen uren aan je website besteden maar wel een professionele website? En wil je geen duizenden euro’s besteden om een website op maat te laten maken? Dan is Social Website exact wat jij zoekt.

 

 

Altijd up-to-date
Kost je geen tijd
Prachtig design
Goed vindbaar via Google
Geoptimaliseerd voor Mobiel
Binnen 24 uur online
Goedkoop en geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar

 

 

Je website blijft altijd automatisch up-to-date als je kiest voor Social Website. Dit komt doordat Social Website de meeste informatie van jouw Facebook vandaan haalt. Daarom kost de website je dus ook geen extra tijd om bij te houden. Social Website is ook Mobile ready: ofwel geoptimaliseerd voor gebruik via Mobiel en Tablet. Daarnaast maakt Social Website op slimme manier gebruik van de informatie die beschikbaar is over jouw bedrijf op Social Media. Door al deze unieke content te combineren en op 1 website te tonen zal je sneller gevonden worden via Google. Social Website heeft geen hoge opstartkosten, zoals je dat vaak bij andere bedrijven ziet. Voor Social Website betaal je alleen een vast bedrag per maand en je kan opzeggen wanneer jij dat zelf wil. Je zit dus niet vast aan bijvoorbeeld een jaarcontract.

Social Website openingstijdenWelke informatie kan er allemaal automatisch op mijn website getoond worden? Op basis van je Facebook kan heel veel informatie direct getoond worden op je website zonder dat dit je zelf enige moeite en tijd kost. Reviews, openingstijden, foto’s, video’s, contactgegevens, nieuws, locatie en algemene informatie worden allemaal automatisch in je Social Website opgenomen en up-to-date gehouden. Voeg je bijvoorbeeld een bericht toe op je Facebook pagina, dan zal deze direct ook verschijnen op je website.

Naast de informatie die vanuit Facebook beschikbaar is, is het ook mogelijk om handmatig extra informatie toe te voegen aan de website. Wij kunnen bijvoorbeeld een Call to Action voor je instellen of volledige extra pagina’s toevoegen aan je Social Website. Momenteel kunnen wij dit soort handmatige wijzigingen alleen voor je doen, maar in de toekomst willen wij het ook mogelijk gaan maken dat je zelf extra informatie toe kan voegen aan je website buiten Facebook om.

Een mooi voorbeeld van een Social Website voor KLM vind je hier. Ben je benieuwd hoe Social Website er bij jou uit kan komen te zien? Probeer dan nu de demo uit.

Enthousiast? Bestel dan hier je Social Website en wij zorgen er voor dat je binnen 24 uur een professionele website online hebt staan.

Social Website Krankeledenplantsoen